Krautz Temax – productie recyclage I – België Europa

U bent hier: Nederlands > Wie zijn we > Productie België

TEMAX production manufacturing BELGIUM 02

Krautz-TEMAX productie
Brancardiershof 5
3550 Heusden-Zolder / België / Europa
email : info@krautz.org
website : www.krautz.org

Afdelingen
- Productie & Kwaliteitskontrole
- Training & Laboratorium

Krautz Temax heeft een productie te België - Europa (Heusden-Zolder) waar de Temax thermal blankets geproduceerd worden. Deze thermal blankets worden gebruikt voor de temperatuurbescherming van temperatuurgevoelige en geconditioneerde producten zoals farmaceutica en healthcare producten, chemicaliën en levensmiddelen. Om deze thermal blankets te produceren is de productie uitgerust met gespecialiseerde machines dewelke speciaal ontwikkeld werden om het hoogwaardige Temax isolatiemateriaal te produceren. Alle producten worden in eigen huis geproduceerd van basismateriaal tot afgewerkt product zonder outsourcing formules. The productie in België is ISO-9001 gecertificeerd volgens het Krautz-Temax kwaliteitmanagement systeem. Alle Temax producten zijn CE-conform gecertificeerd.

Temax G.M.P. "Good Manufacturing Practice"

De Krautz-Temax productielocaties zijn gecertificeerd: ISO-9001 en ISO-14001 en OHSAS-18001. Al de Krautz producten worden geproduceerd in drie productielocaties waar alle producten op maat worden geproduceerd. De productielocatie in België is gespecialiseerd in het produceren van isolatiefolie en tevens afgewerkte producten dewelke voor eenmalig gebruik worden toegepast. De productielocaties in Bosnië en Turkijë zijn voornamelijk gespecialiseerd in het produceren van herbruikbare producten. De productie te Bosnië produceert tevens isolatiematerialen.

Productie van grondstof tot afgeswerkt product

Bij de productie van de producten worden alle isolatiematerialen in eigen huis geproduceerd vanaf de basis grondstoffen tot afgewerkt product. De isolatiematerialen worden vervolgens tot een afgewerkt product herleid. Hierbij doen we al het mogelijke om kwaliteit hoog in het vaandel te dragen en steeds te voldoen aan de vereiste eisen en normen. Onze producten worden gebruikt als verpakkingsmateriaal voor farmaceutische producten en levensmiddelen waarin getracht wordt aan alle specifieke eisen te voldoen.

Uniek! Nieuwe machine voor drie meter bubblefolie

Krautz-Temax heeft recent geïnvesteerd in nieuwe machines om extra brede bubbelfolie te produceren van maar liefst drie meter breedte. Het unieke aan deze nieuw ontwikkelde machine is niet enkel de breedte maar tevens de speciale opbouw om aan de Temax eisen te voldoen om thermisch hoogwaardige isolatiefolien te produceren.

Temax manufacturing thermal bubbel foil - Herstellung Thermo Luftpolsterfolien - Producent thermo noppenfolie

temax-manufacturing-002

Semi-geautomatiseerd machinepark

Krautz heeft tevens opnieuw geïnvesteerd in de nieuwe ontwikkeling van geautomatiseerde machines waaronder speciale laser-snijmachines dewelke gebruikt worden om de isolatiefolie op maat te versnijden. Deze laser-snijmachine zal voorzien worden van robot-technologie waarbij robotarmen over een lengte van zeventien meter bewegen om de isolatie te versnijden.

Krautz Temax manufacturing laser cutting machine CNC automation process

Krautz Temax Produktion Herstellung Laser schneimachine CNC automatisierung

Krautz Temax production avec laser machine CNC automatisation

Krautz Temax productie laser snijmachine CNC automatisatie