TEMAX Americas Ltd – USA Illinois

U bent hier: Nederlands > Wie zijn we > Temax USA

Temax USA Americas Hanover Park Illinois

TEMAX Americas Ltd
1700 Tower Drive – Hanover Park
Chicago – Illinois 60133
USA

Email: Temax-us@krautz.org
website: www.krautz.org

Tel: +1 224 634 4225

TEMAX Americas Ltd werd in 2016 opgericht door de Krautz-Temax Group Europe en biedt een reeks van thermische verpakkingssystemen voor het transport en de distributie van tijd- en temperatuurgevoelige producten, zoals farmaceutica, bederfelijke goederen zoals groenten en fruit, bloemen en chemicaliën.

TEMAX USA Illinoiss ChicagoHet in Illinois gevestigde Temax Americas zal bijdragen aan de wereldwijde presentatie van de Temax Group en zal toezicht houden op de distributie van haar producten naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Canada. Momenteel opereert de vestiging in Illinois als een opslag- en distributiecentrum met producten vanuit de Europese productiefaciliteiten.

Met deze vestiging in de VS willen we, als de Temax Group, onze Amerikaanse en Canadese klanten betere service- en leveringsgaranties bieden voor hun kritieke leveringen van tijd- en temperatuurgevoelige producten zoals voedingsproducten, farmaceutische producten en gezondheidszorgproducten, bloemen, enz.

O'Hare International Airport

TEMAX Americas Ltd Illinois USAIn de selectiekeuze voor de Temas USA vestiging werd geopteerd voor O'Hare International Airport in Chicago Illiniois. O'Hare Airport staat bekend om zijn uitstekende reputatie voor cargo en vrachtbewegingen van farmaceutische producten en perishables zoals groeten en fruit. Dit biedt de Krautz-Temax Group een gelegenheid om de Amerikaanse supply chain voor thermische verpakkingssystemen specifiek voor de luchtvracht van tijd- en temperatuurgevoelige producten te optimaliseren. De Temax faciliteit ligt op slechts 25 minuten rijden van O'Hare International Airport.

TEMAX Pharma+ Kwaliteit-standaard

TEMAX USA Chicago Thermal blanketsDe Amerikaanse Temax divisie zal functioneren onder de Temax Pharma+ standaarden zoals beschreven in de Q.A.P. "Quality Assurance Procedure" volgens ISO 9001: 2015. Alle producten worden volgens de normen geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de VS. De activiteiten van de Amerikaanse divisie en haar commerciële service voor Amerikaanse klanten zullen behartigd worden de Krautz-Temax Group en zullen in de nabije toekomst worden uitgebreid naar lokale servicecentra. Hiermede hopen we een optimale service te kunnen bieden aan onze Amerikaanse en Canadese klanten.

Temax produkten in USA

De thermische verpakkingssystemen van Temax worden vervaardigd door de Krautz-Temax Group en overgedragen aan de Amerikaanse vestiging in Illinois. Alle producten kunnen worden aangepast aan de eisen en wensen van de klant op het gebied van temperatuurbehoud, handling, implementatie in bestaande processen, etc. Temax biedt ook een reeks kant-en-klare standaardproducten die gevalideerd zijn door farmaceutische fabrikanten voor het transport van hun tijd-temperatuur-gevoelige producten. Deze producten zijn ook rechtstreeks beschikbaar op de site in de VS.

De volgende afbeeldingen tonen de standaard thermische verpakkingssystemen die rechtstreeks verkrijgbaar zijn bij onze vestiging in de VS. Als u een product nodig hebt dat niet standaard beschikbaar is, laat het ons dan weten en we zullen het zo snel mogelijk naar de VS verzenden. We hebben regelmatig zendingen van Europa naar USA.

1. Temax-4000 thermal blankets op rol voor het isoleren van Euro - USBlock pallets

Temax thermal blankets Pallets Protocol Blankets Protokolle Protocolle

2. Temax-4000 thermal blankets voorgesneden voor het isoleren van Euro - USBlock pallets

TEMAX protocol blankets SET insulating euro block pallets airfreight air cargo healthcare pharmaceuticals

3. Temax-4000 thermal blankets op rol voor het isoleren van PMC-ULD pallets

TEMAX protocol blankets SET insulating euro block pallets airfreight air cargo healthcare pharmaceuticals

Kwalificaties en validaties

De bovenstaande thermal blanket toepassingen in Temax-4000 isolatiesterkte zijn gekwalificeerd en gevalideerd door verschillende wereldwijde fabrikanten van farmaceutische producten en medische instrumenten. We delen graag de temperatuur testresultaten en kwalificatierapporten. Klantvalidaties kunnen niet worden vrijgegeven vanwege NDA-overeenkomsten.

Productie en recycling

In de nabije toekomst zal de Krautz-Temax Group investeren in een speciale Amerikaanse productie- en recyclingfaciliteit. Deze productievestiging zal de Temax-producten produceren in overeenstemming met de geschreven Q.A.P. Kwaliteitsnormen en zal fungeren als een centrale hub voor de specifieke Amerikaanse vereisten.

De recyclingfabriek wordt gebruikt als retour-stroom van Temax thermische verpakkingen voor onze klanten. Het doel van deze faciliteit is om grondstoffen opnieuw te hergebruiken om de impact op de ecologische voetafdruk te verminderen, zoals uiteengezet in onze filosofie "DENK GROEN".

Voor meer informatie staan wij tot uw beschikking.