TEMPERATUUR TESTS – CE stabiliteitstest – productkwalificatie en validatie

U bent hier: Nederlands > Temperaturen > Validaties Kwalificaties

Temperatuurtests voor productkwalificatie en validatie

Op deze pagina vindt u een overzicht van temperatuurtests dewelke uitgevoerd zijn om de isolatiekwaliteit van geïsoleerde verpakkingen te testen. De tests geven dus de thermische werking weer van het geïmplementeerde Temax isolatiemateriaal in de verpakking. De temperatuurtets werden uitgevoerd in verschillende omstandigheden en opstellingen om de thermische weerstand en geleidbaarheid van het temax isolatiemateriaal uitvoerig te analyseren. Onderstaande tests werden uitgevoerd door Krautz-Temax en meerdere klanten.

Temperatuurtest volgens norm EN-12546-2

Alle tests worden standaard uitgevoerd met een belading - opstelling volgens norm EN-12546-2. Indien gewenst kunnen tevens andere configuraties van de belading uitgevoerd worden. De Temax isolatie werd tevens extreem getest op een minimum belading van slechts 8% productmassa. De testresultaten van deze stress-tests zijn beschikbaar in PDF files.

 Krautz Temax CE label product conformity thermal bags

CE-label - herhaling-test - Product stabiliteit-test

Het doel van een herhalingstest is de productstabiliteit te bepalen wanneer een passieve koeling wordt gebruikt om de temperatuur van tijd-temperatuurproducten te behouden. De Temax-herhalingstest werd uitgevoerd door onze klant, een chemisch bedrijf, dat drie oudere Temax-isolatiefolie en drie nieuwe isolatiefolies heeft getest.

De resultaten van deze zes testprofielen hebben een minimale afwijking van alle zes temperatuurstromen laten zien. Deze test werd uitgevoerd met het Temax CE-gecertificeerde isolatiemateriaal Temax-4000.

Temperatuurtests ondernomen door Temax klanten

Onderstaand vindt u een overzicht van temperatuurtests dewelke uitgevoerd werden door onze klanten. Onze Temax isolatie is gevalideerd door de grootste farmaceutische producenten, doch kunnen wij omwille van NDA's deze testresultaten niet alle resultaten publiceren.

Pharmaceuticals
Krautz Temax validatie validation validierung

Pharmaceuticals
Krautz Temax validatie Validation Validierung

Pharmaceuticals
Krautz Temax validatie - Validation - Validierung

Pharmaceuticals
Krautz Temax validatie

Pharmaceuticals
Krautz Temax temperatuur validatie thermische verpakking

Food products
Krautz Temax validation validatie validierung

Food products
Krautz Temax validation thermal packaging cover

Food products
Krautz Temax validatie validation validierung

More test results at next update.