Krautz TEMAX – Productie Recyclage II – Bosnië Europa

U bent hier: Nederlands > Wie zijn we > Temax Bosnië

Temax Krautz manufacturing Bosnia Production

Krautz Temax Productie
Zona Poduzetnistva Dusine
76270 Orasje / Bosnia / Europe
Email: info@krautz.org
website: www.krautz.org

Afdelingen
- Produktie & Kwaliteitskontrole
- Laboratorium & Engineering

De onderneming Krautz Temax heeft geïnvesteerd in een nieuwe productiefaciliteit te Bosnië. Deze bosnische faciliteit opereert volgens de Krautz-Temax europese regelgeving en S.O.P.'s (Standard Operation procedures). Alle geproduceerde producten zijn onderhevig aan de Krautz-Temax kwaliteitsystemen en worden opnieuw op kwaliteit getest bij aankomst in het belgische distributecentrum. Alle kwalteitskontroles gebeuren volgens het Krautz-Temax CE-label voor productconformiteit.

Temax isolatie productie
De bosnische productiefaciliteit is uitgerust met speciaal ontwikkelde productiemachines om de productie van het uniske Temax iszolatiemateriaal mogelijk te maken. Daarnaast beschikt deze faciliteit over geschoolde medewerkers om kawlitatieve afgewerkte producten te produceren. Productie TR

Test laboratoria
De bosnische productiefaciliteit is uitgerust met speciaal ontwikkelde test laboratoria om zowel materiaaltests als temperatuurtests uit te voeren. De locatie is uitgerust met koelcellen om temperatuurtests op doos grootte en pallet grootte en ULD-PMC luchtvracht pallet grootte en zelfs op volle dige vrachtwagen grootte uit te voeren. De bosnische locatie biedt tevens de mogelijkheid om trailer mapping en ATP keuringen te voltrekken in de grote geklimatiseerde testkamers.