DISTRI-WALL verrijdbare geïsoleerde scheidingswand voor vrachtwagens

U bent hier: NederlandsProducten > Distr-wall scheidingswand

Gebruik van de distriwand geïsoleerde scheidingswand
De distri-wall is een geïsoleerde verrijdbare en flexibele scheidingswand die wordt gebruikt om in een trailer, oplegger of vrachtwagen de temperatuur te scheiden. Met behulp van de scheidingswand kunnen twee productgroepen zoals koel, diepvries of kruidenierswaren met een verschillende temperatuur gezamenlijk in één vrachtwagen of oplegger vervoerd worden.

Verrijdbaar met remsysteem
De distri-wall is verrijdbaar waardoor de wand makkelijk naar voor of achter in de trailer kan verplaatst worden. Hiervoor worden in de trailer rijrails aangebracht. Tevens is een remsysteem geïntegreerd waardoor de wand vast gepositioneerd kan worden.

Flexibel = vertikale beweging
De distri-wall is opgebouwd uit flexibele materialen wat een groot voordeel biedt in het gebruik en handling. De wand dient namelijk niet open gescharnierd te worden maar kan eenvoudig verticaal omhoog getild worden tussen de goederen. Hierdoor moeten de goederen achter de wand niet volledig gelost te worden om de goederen voor de wand te kunnen lossen.

Krautz Temax distri-wall movable insulated thermal partition wall refrigerated trailers fresh chilled frozen ambient transport

Krautz Temax distr-wall verrijdbare geïsoleerde scheidingswand vrachtwagen koeltransport diepvries transport

Unieke afdichting met vrachtwagenwand
De "coolflex V" maakt gebruik van de luchtsturing van de koelmotor om aan de vrachtwagenwand aan te sluiten. Aan elke zijde is de Coolflex V 10cm groter dan de vrachtwagen. Deze flappen worden naar de koelmotor toe gevouwen. Blaast de koelmotor koude lucht, dan zet de wand zich uit tegen de vrachtwagenwand waardoor een hechte afdichting ontstaat. Bovenaan zijn kunststof platen ingebouwd om een goede aansluiting te hebben met het dak van de vrachtwagen.

Krautz Temax verfahrbaren Isolierten Trennwand Kühlauflieger Kühlfahrzeug LKW

Krautz Temax insulated partition wall - geïsoleerde scheidingswand - poiroi isotherme - isolierte Trennwand

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality