CARRY BOX geïsoleerde dozen met handgreep en geïntegreerde isolatie

U bent hier: NederlandsProducten > Carry box geïsoleerde dozen

Vouwdoos met handgreep en voorgemonteerde isolatie. Snel en efficiënt in gebruik
Versproducten - Koelproducten - Diepvriesproducten - Ambient producten
Bij deze uitvoering genaamd vouwdoos met handgreep zitten twee deksels met geïntegreerde handgreep vast aan de doos en is de isolatie eveneens voorgemonteerd in de doos en de deksels. De doos met voorgeproduceerde isolatie wordt als vlakke plaat aangeleverd en kan met één beweging opengevouwen worden. Bij deze beweging ontvouwt zowel de bodem van de doos als de isolatie tot een kant-en-klare geïsoleerde doos. Vervolgens drukt men de isolatie in de doos waarna ze kan gevuld worden. De isolatie die reeds vooraf in het deksel aangebracht is, sluit geheel tegen de isolatie in de doos waardoor de koudebruggen gesloten zijn. Makkelijk, snel en zéér efficiënt.

Protokol en handleiding - Hoe gebruiken
Onderstaande foto's tonen u stap per stap het gebruik van de geïsoleerde dozen met handgreep. Bij het gebruik is het zéér voornaam dat de isolatie goed gesloten wordt en er geen lucht in of uit de geïsoleerde zak of tas kan vloeiën (koudebruggen). Daarom is het zéér voornaam de geïsoleerde zak goed te sluiten en af te kleven met goed hechtende tape (Temax sealing Tape) zodat deze tijdens het transport niet kan loskomen. Koelelementen dienen steeds bovenaan geplaatst te worden (koude daalt omlaag) en producten dienen steeds voorverpakt in de geïsoleerde zak aangebracht te worden. De geïsoleerde tas fungeert dan ook als een secundaire verpakking

Krautz Temax insulated cardboard carry box

Krautz Temax isolierte karton box mit handgriffe

Krautz Temax geïsoleerde doos met handgreep handgrepen

Krautz Temax boîtes isothermes isolée avec poignées

Krautz Temax insulated thermal cardboard box food pharmaceuticals chemicals

Krautz Temax isolierte Kartons Lebensmitteln Pharmazeutika Chemie

Krautz Temax thermal insulated boxes with handles handle

Krautz Temax box boîte carton isolée avec poignées

Krautz Temax geïsoleerde doos met handgreep handgrepen

Unieke isolatie-ontwerp om de koudebruggen te sluiten
De geïsoleerde doos met handgreep beschikt over een uniek ontwikkelde isolatie-opbouw om mogelijke koudebruggen, waarlangs koude of warmte kan ontsnappen of penetreren, te vermijden. Via voorgeproduceerde technieken wordt de isolatie, met name de overlappingen, tijdens het sluiten samengedrukt zodat er spanning ontstaat op de sluiting waardoor koudebruggen vermeden worden. Snel, makkelijk, efficient.

Dozen met isolatie voor verzenden van temperatuurgevoelige producten
Krautz is tevens producent van geïsoleerde karton dozen en unieke isolatie voor het geconditioneerd verpakken en verzenden van allerhande temperatuurgevoelige producten zoals levensmiddelen vers koel of diepvries, geneesmiddelen of farmaceutische producten zoals (+2 tot +8°C) en zo meer. Krautz ontwikkelt en produceert de dozen op maat volgens uitvoering, afmeting, gewenste of vereiste isolatiekwaliteit, inpassing in de logistieke stromen en zo meer. Onderstaand vindt u enkele modellen en uitvoeringen van dozen met geïntegreerde isolatie.

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality