COOLFLEX-H geïsoleerde scheidingswand met twee cargostangen voor trailers

U bent hier: NederlandsProducten > Coolflex-H scheidingswand

Gebruik scheidingswand coolflex H
De "coolflex H" is een geïsoleerde scheidingswand die wordt gebruikt om in een trailer, oplegger of vrachtwagen de temperatuur te scheiden zodat twee productgroepen zoals koel, diepvries of kruidenierswaren met een verschillende temperatuur gezamenlijk kunnen vervoerd worden.

Unieke afdichting met vrachtwagenwand
De "coolflex H" maakt gebruik van de luchtsturing van de koelmotor om aan de vrachtwagenwand aan te sluiten. Aan elke zijde is de Coolflex V 10cm groter dan de vrachtwagen. Deze flappen worden naar de koelmotor toe gevouwen. Blaast de koelmotor koude lucht, dan zet de wand zich uit tegen de vrachtwagenwand waardoor een hechte afdichting ontstaat. Bovenaan zijn kunststof platen ingebouwd om een goede aansluiting te hebben met het dak van de vrachtwagen.

Makkelijk en snel op te bouwen
De "coolflex H" wordt in de trailer opgebouwd via twee cargostangen met rubber dop op de uiteinden. Deze stangen worden horizontaal geplaatst en houden de wand tegen het dak en vloer. Zowel boven als onder is de wand voorzien van klittenband aanspanbanden die overheen de cargostangen getrokken worden.

Krqutw Te;

Krautz Temax Coolflex-H insulated thermal partition wall for chilled fresh refrigerated transport frozen ambient

Krautz Temax paroi isotherme thermique isolante pour transport frigorifique frais congéles surgéles

Krautz Temax geïsoleerde scheidingswand voor koeltransport vriestransport gekoelde vrachtwagens opleggers

Flexibel, opvouwbaar
De "coolflex H" is opgebouwd uit flexibele materialen waardoor deze makkelijk opvouwbaar is. Hierdoor kan de wand snel tot een klein pakje opgevouwen worden.

Haute qualité d'isolation
De "coolflex H" heeft een hoge isolatiekwaliteit waardoor deze voor zowel distributie als internationaal transport inzetbaar is. De wand is dan ook in gebruik bij zowel lokale distributeurs als internationale transporteurs.

Coolflex H tegen het dak voor lossen en laden
De "coolflex H" wordt in de trailer gemonteerd via twee cargostangen die over de breedte worden opgespannen. Hierdoor kan de onderste stang eveneens bovenaan tegen het dak bevestigd worden waardoor de wand tegen het dak opgespannen staat.

Krautz Temax Trennwand für Fahrzeuge LKW Kühltransport Kühlfahrzeuge

Krautz Temax hochklapbaren trennwand Fahrzeuge - Foldable partition wall trailer - Vouwbare scheidingswand oplegger trailer

Krautz Temax paroi cloisson isotherme thermique transport conditionée frigorifique

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality