BI-TEMP geïsoleerde dozen met twee temperaturen – koel en diepvries in één doos

U bent hier: NederlandsProducten > Bi-Temp geïsoleerde dozen

Gebruik van de geïsoleerde dozen met twee verschillende temperaturen
Versproducten - Koelproducten - Diepvriesproducten - Ambient producten
De geïsoleerde doos met twee isolerende tassen - zakken is speciaal ontwikkeld om het mogelijk te maken twee verschillende temperaturen te creëren in één enkele doos. Het grote voordeel van deze unieke opbouw is dat kleine volumes, bestemd voor één klant, met producten van verschillende temperaturen in één enkele doos kunnen verpakt worden. Deze samenstelling biedt besparingen op transportkosten - materiaalkosten en verpakkingskosten. Om twee verschillende temperatuurzones te creëren in één enkele doos wordt gebruik gemaakt van flexibele isolerende tassen - zakken die op maat van de dozen en de gewenste isolatiekwaliteit worden geproduceerd. Onderstaande afbeeldingen tonen u het gebruik van de isolerende dozen met twee temperaturen.

Protokol en handleiding - Hoe gebruiken
Onderstaande foto's tonen u stap per stap het gebruik van de geïsoleerde dozen met twee temperaturen. Bij het gebruik is het zéér voornaam dat de isolatie goed gesloten wordt en er geen lucht in of uit de geïsoleerde zak of tas kan vloeiën (koudebruggen). Daarom is het zéér voornaam de geïsoleerde zak goed te sluiten en af te kleven met goed hechtende tape (Temax sealing Tape) zodat deze tijdens het transport niet kan loskomen. Koelelementen dienen steeds bovenaan geplaatst te worden (koude daalt omlaag) en producten dienen steeds voorverpakt in de geïsoleerde zak aangebracht te worden. De geïsoleerde tas fungeert dan ook als een secundaire verpakking.

Krautz Temax bitemp thermal insulated cardboard box

Krautz Temax Bitemp isolierte Karton box zwei Temperaturen

Krautz Temax Bitemp boîte isolée isotherme deux températures

Krautz Temax geïsoleerde doos dozen met twee temperaturen

Krautz Temax thermal box two temperatures

Krautz Temax boîtes carton isotherme isolée thermique

Krautz Temax insulated cardboard boxes food pharmaceuticals medicines chilled ambient

Krautz temax geïsoleerde thermische dozen

Krautz Temax isolierte Karton box temperaturschutz Frischwaren Mopro Kühlprodukte

Dozen met isolatie voor verzenden van temperatuurgevoelige producten
Krautz is tevens producent van geïsoleerde karton dozen en unieke isolatie voor het geconditioneerd verpakken en verzenden van allerhande temperatuurgevoelige producten zoals levensmiddelen vers koel of diepvries, geneesmiddelen of farmaceutische producten zoals (+2 tot +8°C) en zo meer. Krautz ontwikkelt en produceert de dozen op maat volgens uitvoering, afmeting, gewenste of vereiste isolatiekwaliteit, inpassing in de logistieke stromen en zo meer. Onderstaand vindt u enkele modellen en uitvoeringen van dozen met geïntegreerde isolatie.

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality