COOLFLEX-V geïsoleerde flexibele scheidingswand voor geconditioneerde vrachtwagens

U bent hier: NederlandsProducten > Coolflex-V scheidingswand

Gebruik scheidingswand Coolflex V
De "coolflex V" is een geïsoleerde scheidingswand die wordt gebruikt om in een trailer, oplegger of vrachtwagen de temperatuur te scheiden zodat twee productgroepen zoals koel, diepvries of kruidenierswaren met een verschillende temperatuur gezamenlijk kunnen vervoerd worden.

Unieke afdichting met vrachtwagenwand
De "coolflex V" maakt gebruik van de luchtsturing van de koelmotor om aan de vrachtwagenwand aan te sluiten. Aan elke zijde is de Coolflex V 10cm groter dan de vrachtwagen. Deze flappen worden naar de koelmotor toe gevouwen. Blaast de koelmotor koude lucht, dan zet de wand zich uit tegen de vrachtwagenwand waardoor een hechte afdichting ontstaat. Bovenaan zijn kunststof platen ingebouwd om een goede aansluiting te hebben met het dak van de vrachtwagen.

Makkelijk en snel op te bouwen
De "coolflex V" wordt in de trailer opgebouwd via drie cargostangen met rubber dop op de uiteinden. Deze stangen worden verticaal geplaatst en houden de wand tegen het dak. Bovenaan is de wand tussen de cargostangen voorzien van geïntegreerde kunststof platen die de gehele wand tegen het dak aandrukken.

Krautz Temax insulated thermal partition wall for trailers refrigerated conditioned fresh chilled frozen ambient

Krautz Temax flexibele Isolierte Trennwand für Kühlfahrzeuge Sattelauflieger Frische Kühl Tiefkühl

Krautz Temax paroi isotherme thermique flexible pour semi remorque conditionée frais surgéles congéles

Krautz Temax geïsoleerde flexibele scheidingswand voor vrachtwagens opleggers koelwagens diepries ambient

Hoge isolatiekwaliteit
De "coolflex V" heeft een hoge isolatiekwaliteit waardoor deze voor zowel distributie als internationaal transport inzetbaar is. De wand is dan ook in gebruik bij zowel lokale distributeurs als internationale transporteurs.

Flexibel, opvouwbaar
De "coolflex V" is opgebouwd uit flexibele materialen waardoor deze makkelijk opvouwbaar is. Hierdoor kan de wand snel tot een klein pakje opgevouwen worden.

Coolflex V als deur
De "coolflex V" is opgebouwd uit flexibele materialen en drie verticale stangen. Hierdoor ontstaat in het midden van de wand een scharnierpunt waardoor de twee helften als deur kunnen fungeren. Om de goederen te lossen moet de wand dus niet volledig verwijderd worden waardoor tevens de toestroom van warme lucht in het koude compartiment van de trailer geminimaliseerd wordt.

Krautz Temax coolflex-V fleksibelen Isolierten Trennwand Kühlauflieger Tiefkühl LKW

Krautz Temax Coolflex-V paroi isotherme isolant pour transport frais congéles surgéles

Krautz Temax geïsoleerde thermische scheidingswand voor transport vers koel diepvries ambient

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality