TEMAX groep – Wie zijn we ?


U bent hier: Nederlands > Wie zijn we

Onderstaand vindt u een overzicht van de groep KRAUTZ-TEMAX. Voor verdere vragen over de groep staan wij u graag ter beschikking

Hoofdkantoor
Europa - België

Temax Heusden head quarters 001

Productie I
Europa - België

TEMAX production manufacturing BELGIUM 02

Productie II
Bosnië

Temax Krautz manufacturing Bosnia Production

TEMAX Americas
USA - Illinois

Temax USA Americas Hanover Park Illinois

TemaxPharma+
Magazijn QA - België

TEMAX Pharma European Logistiocs center for thermal packaging

TEMAX Transport
Truck + aanhanger

TEMAX truck 120 001
120m³ Trekker - aanhangers
100m³ MEGA opleggers

Temax gespecialiseerde afdelingen

Quality Assurance
ISO certificaten

Temax Krautz GMP ISO certificate CE and OHSAS

TemaxPharma+
Farmaceutica

Temaxpharma+ Temax pharmaceuticals division healthcare

NIEUW

Klinische Tests

Een nieuwe divisie van het bedrijf Krautz Temax specialiseerd in thermische verpakkingen voor klinische proeven.

Over Krautz-Temax

KRAUTZ is een Belgisch - internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudeketen oplossingen en thermische - geïsoleerde verpakkingsmaterialen voor het transport en de distributie van temperatuurgevoelige producten.

TEMAX is een wereldwijd geregistreerd handelsmerk van de firma Krautz en vertegenwoordigt een scala van unieke isolatiematerialen dewelke gebruikt worden als passive koeling of verpakkingen ter temperatuurbescherming van temperatuurgevoelige producten.

Wat doen we

Krautz-Temax functioneert tevens als een studiebureau voor thermische oplossingen waarin de volledige koudeketen geanalyseerd wordt. Krautz heeft jarenlange ervaring in zowel groot als fijn distributie van geconditioneerde producten bij ondermeer supermarkten, luchtvrachten, zeevrachten als fijne distributie zoals thuisleveringen. Omwille van deze ervaring kan Krautz een totaaloplossing bieden.

Krautz-Temax analyseert en berekent de invloed van de thermische energie op de temperatuurgevoelige producten waarnaast de ontwikkelde thermische configuraties kunnen tetest worden in speciale geclimatiseerde koelcellen. Indien gewenst kunnen tevens product qualificaties afgeleverd worden dewelke deel uitmaken van het gehele validatieprocess.

Krautz-Temax produceerd gestandariseerde thermische toepassingen en oplossingen op maat volgens de vereiste isolatiekwaliteit, afmetingen, model, handling, en zo meer. De firma Krautz is tevens ISO gecertificeerd hetgeen deel uitmaakt van de G.M.P. "Good Manufacturing Practice".