WIE ZIJN WE

U bent hier: Nederlands > Wie zijn we

KRAUTZ is een Belgisch - internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudeketen oplossingen en thermische - geïsoleerde verpakkingsmaterialen voor het transport en de distributie van temperatuurgevoelige producten.

TEMAX is een wereldwijd geregistreerd handelsmerk van de firma Krautz en vertegenwoordigt een scala van unieke isolatiematerialen dewelke gebruikt worden als passive koeling of verpakkingen ter temperatuurbescherming van temperatuurgevoelige producten.

TEMAX - HQ
Europa - België

Temax Heusden head quarters 001

Temax productie
Europa - België

TEMAX production manufacturing BELGIUM 02

Temax magazijn
Europa - België

Temax Krautz centraal magazijn Heusden-Zolder warehouse

TEMAX Americas
USA - Illinois

Temax USA Americas Hanover Park Illinois

G.M.P. Certificaten
ISO - OHSAS - CE

Temax Krautz GMP ISO certificate CE and OHSAS

Ecologische
Voetafdruk

TEMAX recycling Polyethylene

TEMAX Transport
Truck + aanhanger

TEMAX truck 120 001
120m³ Volume
20% besparing op CO2

Krautz-Temax functioneert tevens als een studiebureau voor thermische oplossingen waarin de volledige koudeketen geanalyseerd wordt. Krautz heeft jarenlange ervaring in zowel groot als fijn distributie van geconditioneerde producten bij ondermeer supermarkten, luchtvrachten, zeevrachten als fijne distributie zoals thuisleveringen. Omwille van deze ervaring kan Krautz een totaaloplossing bieden.

Krautz-Temax analyseert en berekent de invloed van de thermische energie op de temperatuurgevoelige producten waarnaast de ontwikkelde thermische configuraties kunnen tetest worden in speciale geclimatiseerde koelcellen. Indien gewenst kunnen tevens product qualificaties afgeleverd worden dewelke deel uitmaken van het gehele validatieprocess.

Krautz-Temax produceerd gestandariseerde thermische toepassingen en oplossingen op maat volgens de vereiste isolatiekwaliteit, afmetingen, model, handling, en zo meer. De firma Krautz is tevens ISO gecertificeerd hetgeen deel uitmaakt van de G.M.P. "Good Manufacturing Practice".