NitaTrans – Transportbedrijf van de TEMAX groep

U bent hier: Nederlands > Wie zijn we > NitaTrans - Temax transport

Over TEMAX transport - NitaTrans

Krautz Temax heeft een nieuw bedrijf opgericht genaamd NitaTrans. Dit bedrijf zal het transport van thermische verpakkingssystemen van de Krautz-Temax Group organiseren. Nitatrans of Temax Transport heeft geïnvesteerd in een nieuwe vloot van vrachtwagen-aanhangwagencombinaties die zullen het transport bewerkstelligen tussen de verschillende Europese Temax-locaties.

TEMAX trekker aanhanger

Trekker aanhanger combinatie
Grootvolume 120m³
Aantal = 8 stuks

TEMAX mega trailer

MEGA trailers
Grootvolume 100m³
Aantal = 2 stuks

TEMAX koeloplegger

Koeloplegger
Koel - vries - verwarmd
Aantal = 1 stuk

Hoge transport standaard / Temax-Pharma+

De vrachtwagen-aanhanger combinaties worden ook gebruikt om afgewerkte producten naar klanten te vervoeren. Dit betekent dat speciale zorg wordt gegeven voor leveringen aan de farmaceutische klanten. Het nieuwe bedrijf NitaTrans wordt gecoördineerd door het managementteam Krautz-Temax en werkt volgens de ISO-normen en Temax-Pharma+ standaarden zoals vermeld in de Temax Q.A.P. "Quality Assurance Precedures".

NitaTrans TEMAX trucks Transport farmaceutica medicijnen medicamenten

Nitatrans TEMAX trucks

120m³ volume = 20% reductie van CO2 productie

Bij de ontwikkeling van een ideaal transport besloot Krautz-Temax om te investeren in transportsystemen met een hoger volume om de CO2-productie per transport te verminderen. Het nieuwe transportsysteem bestaande uit verlaagde vrachtwagen-aanhanger biedt een transportvolume van 120 m³ in vergelijking met ca. 85 m³ bij standaard trailers. Dit betekent dat voor elk transport transport wordt bespaard en wel 20% van de CO2-productie en het al drukke wegverkeer.

MAN - Euro-6 dieselmotor + optimale dieselverbruik

Krautz-Temax heeft tevens besloten om te investeren in de nieuwste MAN vrachtwagens met EURO 6 dieselmotoren gecombineerd met unieke systemen om het dieselverbruik te optimaliseren. De MAN Trucks zijn ook uitgerust met de nieuwste technologie voor verkeersveiligheid met dodehoekcamera's, enz... waardoor de trucks de beste en veiligste voertuigen in hun soort zijn.

Nitatrans TEMAX trucks Transport Pharmazeutika

NitaTrans TEMAX trucks Transport Pharmaceuticals healthcare Life science

Doorloop laad- en lossysteem

De combinatie truck en aanhanger is speciaal ontwikkeld met een doorloopsysteem. Met dit systeem kunnen truck en aanhanger worden geladen en gelost terwijl ze met elkaar zijn verbonden. Dit betekent dat de aanhanger niet hoeft losgemaakt te worden of moet worden verplaatst tijdens het laden en lossen. Dit leidt tot grote besparingen in de procedures.

Nitatrans TEMAX trucks Transport produits pharmaceutique Medicaments

NitaTrans TEMAX trucks Transport Healthcare Life science

NitaSped douanedienst

Krautz-Temax heeft ook een nieuw bedrijf opgericht, genaamd "NitaSped", dat douanediensten levert voor de import en export van Temax thermische verpakkingssystemen. Momenteel is NitaSped actief in de Bosnische fabriek en verzorgt alle douanediensten voor de Europese Unie.

TEMAX Transport - NitaTrans

Nitatrans Temax truck walkFull walk-through loading system Truck + Hanger

Nitatrans TEMAX truckSpecial low-axles truck for max load
Special Euro-6 engine

Vrachtwagens | Training | opleiding

Wij danken de firma "Truck Center Frederix", MAN verdeler, voor de geboden bijstand in het opzetten en implementeren van onze nieuwe MAN vloot.

Truck Center Frederix N.V.
3583 Paal-Beringen | België
Website : www.frederix-man.be