TemaxPharma+ Speciaaloplossingen voor de koudeketen van farmaceutica

U bent hier: Nederlands > Koudeketen > TemaxPharma+

TemaxPharma+ pharmaceuticals Pharmazeutika Farmaceutica Pharmaceutique

Op vraag van onze farmaceutische klanten heeft de onderneming Krautz-Temax binnen haar organisatie een nieuwe afdeling opgericht dewelke zich toespitst op koudeketen-oplossingen voor farmaceutica en geneesmiddelen. Farmaceutica in het algemeen vereist speciale aandacht omwille van de zeer gevoelige prestaties en strikte normen waarbij temperatuurafwijkingen een aanzienlijke impact kunnen hebben op de productkwaliteit. Met onze nieuwe "TemaxPharma+" formules bieden we die extra aandacht.

Luchtvracht farmaceutica - Thermal Blankets - temperatuur bescherming

Specifieke documentatie voor G.D.P. "Good Distribution Practice" doeleinden bij gebruik van thermal blankets in de luchtvracht van temperatuurgevoelige farmaceutische producten. Onze productieprocessen en qualiteitsystemen zijn gedocumenteerd in ons Q.A.P. "Quality Assurance Procedures".

Temax temperature test ambient pharmaceuticals airfreight TARMAC

Temperatuurtests - product qualification van thermal blankets

 • Ambient farmaceutica High + Medium + Low risk (+2°C tot +30°C) en (+15°C tot +25°C)
 • Luchtvracht TARMAC temperatuurbescherming in winter en zomer profiel
 • Temperatuur tests volgens productmassa EN-12546-2
 • Temperatuur tests volgens stress test met 8% productmassa
 • Temperatuur stress test met solar power en greenhousse effect
 • Boekje 21 pagina's beschikbaar in PDF file. Zend even een mailtje

Krautz Temax TRM plan boek - Buch - Book - Livre

T.R.M.-plan "Temperature Risk Management"

 • Het Temax T.R.M-plan bevat de geschreven instructies en richtlijnen over het gebruik van de Temax thermal blankets en thermohoezen en functioneert als documentatie ten aanzien van G.D.P. "Good Distribution Practice" richtlijnen volgens (WHO en EU).
 • S.O.P's + protocols + T.R.P.'s + T.M.P.L's, T.M.P's + QA + validation + Supply chain + recycling, etc
 • Boek 52 pagina's. Beschikbaar op aanvraag
 • Gepubliceerd boek ISBN-9789048439560

Temax CCRM Cold Chain Risk Management

C.C.R.M. "Cold Chain Risk Management" een product quality risk assessment

 • De Temax C.C.R.M. is een thermische engineering dewelke uitgevoerd wordt op een volledige koudeketen (koelketen) met als doel mogelijke temperatuur-risico’s tijdens het transport te detecteren en te visualiseren teneinde mogelijke schade aan de product-kwaliteit te vermijden. De C.C.R.M. functioneert derhalve als een product-risico-analyse met visualisatie nog vooraleer de producten effectief verscheept worden hetgeen mogelijkheden biedt om vooraf acties en attentiepunten te communiceren naar de praktijk.
 • Voorbeeld boekje 10 pagina's beschikbaar in PDF file. Zend even een mailtje.

Krautz TEMAX temperature test rapport for product qualification and validation

Klantspecifieke product kwalificatie en validatie

 • De firma Krautz-Temax is uitgerust met een testlaboratorium en temperatuurgecontroleerde koelcellen waarin gespecialiseerde temperatuurtests kunnen uitgevoerd worden voor klantgerichte product-kwalificaties en validaties. De gegenereerde resultaten worden omgevormd naar een product-kwalificatie-rapport. Ons team van specialisten staat de teams van de klant graag ter beschikking voor de opmaak van allerhande documentatie.
 • Voorbeeld boekje 12 pagina's beschikbaar in PDF file. Zend even een mailtje.

Temax certificate Thermal blankets

Temax training: Gebruik van thermal blankets in luchtvracht

 • Training scope: Usage of single use Temax® thermal blankets in the airfreight of time-temperature sensitive products, without the use of thermal energy generators.
 • Deze dag-training omvat een theoretische en praktische cursus (S.O.P’s “Standard Operation Procedures” + protocols) en is beschikbaar voor zowel management als werkvloer-inpakkers. Alle deelnemers worden gecertificeerd en geregistreerd in de Temax training database. Persoon + Bedrijf (met locatie) + Datum.
 • Database registratie: Persoon + Bedrijf (en locatie) + Datum (geldig tot).

Gebruiker-locaties Temax thermal blankets

De Temax thermal blankets zijn uitvoerig getest en gevalideerd door de grootste producenten van farmaceutische producten. De punten in onderstaande wereldkaart tonen de locaties waar de Temax thermal blankets gebruikt worden voor de luchtvracht van farmaceutische en healthcare producten. Deze locaties zijn 3PL "Third Party Logistics" aanbieders en freight forwarding bedrijven dewelke ervaring hebben met het gebruik van de Temax thermal blankets. Er worden regelmatig nieuwe locaties toegevoegd.

TEMAX global users thermal blankets

DHL global forwarding

Kuehne+Nagel

DSV UTI

DB-Schenker

Panalpina

Nippon Express

Cargo partner

carrymed-1

Wegtransport farmaceutica - trailer temperatuur controle

Temax demo trailer Triple cooler

WEGTRANSPORT temperatuurgevoelige farmaceutica & Healthcare
Temax Triple cooler system = Vol-automatisch luchtsturingsysteem voor temperatuuroptimalisatie van geconditioneerde vrachtwagens bij transport van farmaceutica. Monitoring + actie

 • Een uniek door Krautz-Temax ontwikkeld luchtsturingssysteem hetgeen volledig automatisch fungeert en hierbij de temperatuur (blaas- en zuiglucht) op zes locaties in de trailer controleert en stuurt waardoor een perfecte temperatuur in de volledige trailer gecreëerd wordt. Voorzien van temperatuur sturing + controle + registratie + actie detectie (open deuren en buiten temperaturen) + goederen belading temperatuur mapping, en meer...
 • Temperatuurstabilisatie en risico detectie in geconditioneerd transport. Continu temperatuurmapping in geconditioneerd transport.
 • Demo-trailer beschikbaar voor demonstraties.
 • Zie filmpje in ons online filmkanaal