Reflecterende waterwerende geisoleerde dozen

U bent hier: NederlandsProducten > Reflecterende dozen

Gebruik van reflecterende dozen
Een doos is meer dan een kartonverpakking, het is tevens een profilering naar de klant. De wijze waarop producten verpakt zitten en bij de klant aangeleverd worden vertelt veel over de afzender. In deze produceert Krautz unieke reflecterende en waterwerende dozen op maat om een ideale verpakking te bieden aan alle weersomstandigheden en gezien te worden. Deze unieke dozen kennen dan ook een brede waaier aan toepassingsterreinen. De doos is voorzien van een reflectielaag en een waterbeschermende folie. Tevens kan de doos bedrukt worden met bedrijfsgegevens, logo's transportsymbolen en zo meer. Omwille van de reflectie is de doos tevens geschikt voor temperatuursbescherming en functioneert ze als een isolerende verpakking, geïsoleerde doos.

Een doos die effectief gezien wordt door de hoge attentiewaarde
Omwille van de reflectie krijgt de doos een extra dimensie en wordt ze gezien, ze valt op wat zeker in de smaak valt bij de klant die de doos met goederen ontvangt. Deze unieke reflecterende doos wordt dan ook meer en meer gebruikt als PROMO of promotie verpakking of verpakking van waardevolle producten. Wenst u derhalve uw product extra in de aandacht te plaatsen, dan kan u zeker gebruik maken van een opvallende verpakking zoals de reflecterende doos.

Krautz Temax reflektierende isolierte Karton

Waterwerende beschermfolie – laminaat
Overheen het kwalitatieve papier (Kraft papier) en reflecterende aluminium folie wordt een doorzichtige beschermfolie aangebracht waardoor de doos haar waterwerende functie meekrijgt. Hierdoor biedt de doos een optimale bescherming van de verpakte goederen in alle weersomstandigheden. Er is namelijk niets zo erg voor de klant dan water beschadigde dozen en producten te ontvangen.

Maßgeschneiderte Produktion
Krautz - Temax biedt een productie op maat van de refelecterende dozen. Heeft u bepaalde wensen of eisen inzake afmetingen, uitvoering of de reflectie, opdruk of behandeling, geef ons gerust even een seintje. Onze engineering denkt graag met u mee om us ideale doos te ontwikkelen.