REMAX isolatiefolie reflecterende noppenfolie – productie

U bent hier: NederlandsProducten > Remax isolatie

Wat is REMAX reflecterende isolatiefolie noppenfolie

REMAX is een merknaam van het bedrijf Krautz-Temax en staat voor een reeks isolatiefolies waarin hoge reflectietechnieken zijn geïntegreerd. De REMAX-isolatiefolies zijn samengesteld uit reflectiematerialen en thermische bubbelfolies of noppenfolie die kunnen worden uitgebreid met isolatieschuim om de vereiste isolatiekwaliteit te verhogen.

Bij de vervaardiging van REMAX-folies worden de reflecterende folies op de thermische bubbelfolie gelamineerd waardoor een eengemaakt foliesysteem ontstaat. Het valt op dat de Remax-folies door het lamineerproces moeilijker te recyclen zijn dan de losse Temax-isolatiefolie.

Remax thermische eigenschappen

De Remax isolatie is een uniek ontwikkeld en engineered isolatiemateriaal gebasseerd op lucht-thermische-conductie (lambda 0,024W/m.K) en Polyethylene-LD-thermische-conducte (lambda 0,33W/m.K). Het Remax isolatiemateriaal is engineered volgens ISO-6946 in dewelke de geëngineerde waarden inclusief Rsi en Rse zijn met horizontale transmissie gecombineerd met de meerlagige Re waarden. De geïntegreerde spouwmuur technologie werd engineered met niet-geventileerde spouw-waarden.

Remax reflecterende isolatiefolies

Alle reflecterende isolatiefolies van Remax zijn op maat gemaakt volgens de vereiste isolatiecapaciteit of benodigde thermische weerstand.

REMAX-1R insulation reflection bubble foilMateriaaldikte 3,5mm (0,137")
(1x) Noppenfolie + (1x) Reflectie

REMAX-2R2 Isolierfolien mit reflektierende LuftpolsterfolienMateriaaldikte 7mm (0,275")
(2x) Noppenfolie + (2x) Reflectie

REMAX TEFOAM insulation material packaging buildingMateriaaldikte 12mm (0,472")
(2x) Noppenfolie + (2x) Reflectie + (1x) Foam

REMAX tefoam IsoliermaterialMateriaaldikte 17mm (0,67")
(2x) Noppenfolie + (2x) Reflectie + (2x) Foam

Remax toepassingen

Remax reflecterende isolatiematerialen worden gebruikt in thermische verpakkingssystemen zoals koeltassen en thermische hoezen voor het transport van tijd-temperatuurgevoelige producten. Remax reflecterende isolatiematerialen worden ook gebruikt in gebouwisolatie waarin ze fungeren als een extra isolatiesysteem voor dak-, muur- en vloertoepassingen.

Remax insulated thermal cover for pallets

REMAX isolierhaube Thermohaube für Palette Luftpolsterfolie

REMAX thermohoezen thermohoes geïsoleerde hoes voor pallets en paletten

Remax productie

Remax reflecterende isolatiematerialen worden vervaardigd door het bedrijf Krautz TEMAX in Europa en de VS. Alle Temax-producten zijn op maat gemaakt en worden door Temax Quality Assurance goedgekeurd volgens de Q.A.P. "Kwaliteitsborgingsprocedures" met betrekking tot ISO-9001-2015.

REMAX reflection air bubble foil manufacturing

REMAX productie reflecterende noppenfolie

REMAX reflektierende Luftpolsterfolien Produktion