BOX in BAG isolatie aan buitenzijde van een doos – Geïsoleerde dozen

U bent hier: NederlandsProducten > Box in Bag geïsoleerde dozen

Gebruik BOX in BAG isolatie bij geïsoleerde dozen
Versproducten - Koelproducten - Diepvriesproducten - Ambient producten
De BAG in BOX isolatie wordt gebruikt om dozen te isoleren teneinde de verpakte goederen te beschermen tegen ongewenste temperaturen. Uniek aan dit concept is dat de isolatie aan de buitenzijde van de doos wordt aangebracht. Dit indien in de doos geen of onvoldoende ruimte aanwezig is om de isolatie aan te brengen. De BOX in BAG geïsoleerde doos bestaat uit twee producten zijnde een isolatiezak die geproduceerd is volgens de opbouw van de doos en een geïsoleerde deksel dat op de doos wordt gelegd. Beiden worden op maat van de doos geproduceerd volgens de gewenste afmetingen en vereiste isolatiekwaliteit. De BOX in BAG is tevens zéér makkelijk in gebruik zoals te zien in onderstaande afbeeldingen.

Protokol en handleiding - Hoe gebruiken
Onderstaande foto's tonen u stap per stap het gebruik van de BOX in BAG isolatie. Bij het gebruik is het zéér voornaam dat de isolatie goed gesloten wordt en er geen lucht in of uit de geïsoleerde zak of tas kan vloeiën (koudebruggen). Daarom is het zéér voornaam de geïsoleerde zak goed te sluiten en af te kleven met goed hechtende tape (Temax sealing Tape) zodat deze tijdens het transport niet kan loskomen. Koelelementen dienen steeds bovenaan geplaatst te worden (koude daalt omlaag) en producten dienen steeds voorverpakt in de geïsoleerde zak aangebracht te worden. De geïsoleerde tas fungeert dan ook als een secundaire verpakking.

Krautz Temax outer insulation insulated cardboard boxes

Krautz Temax aussenisolierung Isolierte Kartons Isolierung aussenseite karton

Krautz Temax isolation exterieur boîte carton caisse

Krautz Temax isolatie buitenzijde doos geïsoleerde doos dozen

Krautz Temax isolierung Karton Temperaturschutz Frische Kühl Tiefkühl Postversand

Krautz Temax geïsoleerde doos dozen thuislevering postverzending

Dozen met isolatie voor verzenden van temperatuurgevoelige producten
Krautz is tevens producent van geïsoleerde karton dozen en unieke isolatie voor het geconditioneerd verpakken en verzenden van allerhande temperatuurgevoelige producten zoals levensmiddelen vers koel of diepvries, geneesmiddelen of farmaceutische producten zoals (+2 tot +8°C) en zo meer. Krautz ontwikkelt en produceert de dozen op maat volgens uitvoering, afmeting, gewenste of vereiste isolatiekwaliteit, inpassing in de logistieke stromen en zo meer. Onderstaand vindt u enkele modellen en uitvoeringen van dozen met geïntegreerde isolatie.

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality