VOUWDOZEN geïsoleerde transport dozen met geïntegreerde isolatie

U bent hier: NederlandsProducten > Vouwdozen

Vouwdoos met voorgemonteerde isolatie. Snel en efficiënt in gebruik
Versproducten - Koelproducten - Diepvriesproducten - Ambient producten
Bij deze uitvoering genaamd vouwdoos met scharnierdeksel zit het deksel vast aan de doos en is de isolatie eveneens voorgemonteerd in de doos en het deksel. De doos met voorgeproduceerde isolatie wordt als vlakke plaat aangeleverd en kan met één beweging opengevouwen worden. Bij deze beweging ontvouwt zowel de bodem van de doos als de isolatie tot een kant-en-klare geïsoleerde doos. Vervolgens drukt men de isolatie in de doos waarna ze gevuld kan worden. De isolatie is overheen de randen van de doos aangebracht waardoor na het aanbrengen van het deksel een gesloten geheel ontstaat. De isolatie die reeds vooraf in het deksel aangebracht is, sluit geheel tegen de isolatie in de doos waardoor de koudebruggen gesloten zijn. Makkelijk, snel en zéér efficiënt.

Protokol en handleiding - Hoe gebruiken
Onderstaande foto's tonen u stap per stap het gebruik van de geïsoleerde vouwdozen. Bij het gebruik is het zéér voornaam dat de isolatie goed gesloten wordt en er geen lucht in of uit de geïsoleerde zak of tas kan vloeiën (koudebruggen). Daarom is het zéér voornaam de geïsoleerde zak goed te sluiten en af te kleven met goed hechtende tape (Temax sealing Tape) zodat deze tijdens het transport niet kan loskomen. Koelelementen dienen steeds bovenaan geplaatst te worden (koude daalt omlaag) en producten dienen steeds voorverpakt in de geïsoleerde zak aangebracht te worden. De geïsoleerde tas fungeert dan ook als een secundaire verpakking.

Krautz temax thermal insulated foldable transport box

Krautz Temax isolierte faltbare Karton für Transport Heimlieferung

Krautz Temax boîtes carton isotherme isolée thermique transport

Krautz Temax geïsoleerde vouwbare transport doos dozen

Krautz Temax insulated thermal cardboard boxes home delivery

Krautz Temax carton boîtes isolée thermique isothermes

Krautz Temax isolierte Karton Lebensmittel Pharmazeutika Medizienen Medikamente

Krautz Temax isolation inlay Isolierbeutel Karton Kartons box

Krautz Temax dozen isolatie thermische bescherming temperatuur vers koel diepvries

Dozen met isolatie voor verzenden van temperatuurgevoelige producten
Krautz is tevens producent van geïsoleerde karton dozen en unieke isolatie voor het geconditioneerd verpakken en verzenden van allerhande temperatuurgevoelige producten zoals levensmiddelen vers koel of diepvries, geneesmiddelen of farmaceutische producten zoals (+2 tot +8°C) en zo meer. Krautz ontwikkelt en produceert de dozen op maat volgens uitvoering, afmeting, gewenste of vereiste isolatiekwaliteit, inpassing in de logistieke stromen en zo meer. Onderstaand vindt u enkele modellen en uitvoeringen van dozen met geïntegreerde isolatie.

Isolatiekwalteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality