Koeltassen en geïsoleerde draagtassen voor geneesmiddelen farmaceutica medicijnen

U bent hier: NederlandsProducten > Koeltassen farmaceutica

Krautz temax cooler bag pharmaceuticals - Kühltasche Pharmazeutika - Koeltas farmaceutica - Sac isotherme pharmaceutique

Geïsoleerde kratten - vouwkratten
Geïsoleerde kratten
Geïsoleerde kratten met koeling
Coolshopper

Gebruik van koeltassen voor geneesmiddelen
Er zijn heel wat geneesmiddelen en farmaceutische produkten waarvan de kwaliteit van de producten afhankelijk is van de temperatuur waarin ze bewaard worden. Wil men dus geen afwijking van de kwaliteit dan moeten deze producten in de juiste temperatuur bewaard worden. De meest voorkomende temperatuurgevoelige productgroepen zijn producten die tussen de (+2°C) en (+8°C) moeten bewaard worden. Zowel voor de producent van de farmaceutische producten als de tussenschakels zoals transport en opslag vormt het dan ook een uitdaging om de vereiste temperatuur in een geloten koudeketen te houden. Maar ook voor de consument die het geneesmiddel uiteindelijk zal gebruiken is het een uitdaging om de temperatuur ten allen tijden te waarborgen. Zeker als het product ook tijdens een uitstapje of weekendje moet gewaarborgd blijven. Om hierop een antwoord te bieden produceert Krautz unieke hoogwaardige en hoog isolerende koeltassen specifiek voor geneesmiddelen en farmaceutische produkten.

Koeltassen met extra koeling. Koelelementen - droogijs - PCM's (Phase Change Materials)
Als koeltassen gebruikt worden om de temperatuur van de verpakte geconditioneerde producten (koel - diepvries - ambients) gedurende een bepaalde tijd te bewaren, dan kan de situatie zich voordoen dat de isolatiekwaliteit van de koeltas op zich gecombineerd met de aanwezige thermische energie van de producten onvoldoende is om de gewenste temperatuur te waarborgen. In dergelijke situaties dient extra thermische energie toegevoegd te worden. Deze toevoeging kan door middel van koelelementen, droogijs of PCM's (Phase Change Materialen). De hoeveelheid thermische energie die toegevoegd dient te worden is afhankelijk van de situatie en dient specifiek berekend te worden.

Krautz Temax Kühltasche Pharmazeutika Medikamente Medizienen

Krautz Temax thermal cooler bag pharmaceuticals medicines medication

Krautz Temax sac isotherme thermique isolée pharmaceutique medicament

Krautz Temax koeltas voor farmaceutica geneesmiddelen medicijnen medicamenten

Production sur mesure
De Krautz TEMAX koeltassen voor geneesmiddelen worden op maat geproduceerd volgens de specifieke wensen van de klant / opdrachtgever. Hierbij wordt rekening gehouden met de gewenste temperaturen, waarop de isolatiekwaliteit wordt afgestemd, wordt bepaald hoe het model en uitvoering vorm zal krijgen en wordt extra aandacht besteed aan de wijze van productie en afwerking om uiteindelijk tot een hoogwaardige en hoog isolerende koeltas te resulteren. Samen met de opdrachtgever wordt de koeltas ontwikkeld en uitgetekend tot deze voldoet aan de wensen en eisen. Ook inzake materiaalkeuze, model en opbouw biedt Krautz een breed gamma aan mogelijkheden.

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality