Geïsoleerde kratten vouwkratten en plooiboxen voor de distributie van koel vers diepvries

U bent hier: NederlandsProducten > Thermohoezen kratten

Krautz Temax Isolierte Klappboxen - Insulated thermal folding crates - geïsoleerde klapboxen kratten - caise isotherme

Geïsoleerde kratten - vouwkratten
Geïsoleerde kratten
Geïsoleerde kratten met koeling
Coolshopper

Gebruik van vouwboxen, vouwkratten, kratten en klapboxen
Kratten, vouwboxen of klapboxen worden gebruikt als herbruikbare transportverpakking of kleine ladingdrager om kleinere porties ofwel volumes van allerhande producten en goederen te verplaatsen. De klapboxen, kratten of vouwboxen zijn hiervoor voorzien van handgrepen om de krat makkelijk te dragen. De kratten, vouwboxen en klapboxen zijn veelal speciaal geproduceerd zodat ze tevens stapelbaar zijn en kunnen uitgerust zijn met speciale vouwsystemen zodat de zijden van de krat of box in elkaar vouwen waardoor de krat makkelijk tot een klein pakje samengevouwen wordt.

Gebruik van geïsoleerde vouwboxen, vouwkratten, kratten en klapboxen
Als temperatuurgevoelige ofwel geconditioneerde producten in dergelijke vouwboxen, klapboxen of kratten vervoerd worden, dan wordt de temperatuurbescherming ofwel het temperatuurbehoud van de producten belangrijk. Om deze temperatuur te kunnen waarborgen of te beschermen dient de vouwbox, klapbox of krat geïsoleerd te worden. Dit kan door het aanbrengen van geïsoleerde hoezen of thermische hoezen omheen de krat waardoor de vouwbox getransformeerd wordt naar een efficiënte geïsoleerde vouwbox. De temperatuur-eigenschappen worden hierbij bepaald door de isolerende eigenschap ofwel de isolatiekwalitet van de thermische hoezen ofwel isolatiehoezen. Des te beter de isolatiewaarde (R-U-k- waarde), of des te dikker het isolatiemateriaal, des te langer de gewenste temperatuur kan behouden of gestabiliseerd worden.

Geïsoleerde hoezen aan binnenzijde of buitenzijde van de vouwboxen - klapboxen - kratten
Als thermohoezen of isolatiehoezen gebruikt worden om kratten, vouwboxen of klapboxen te isoleren, dan kan geopteerd worden voor een thermohoes aan de binnenzijde of buitenzijde van de krat. Elke uitvoering heeft zo eigen voordelen of nadelen wat de keuze in de uitvoerting bepaald. Het grote voordeel van een thermohoes aan de buitenzijde is dat de producten nooit in direct contact staan met de thermohoezen waardoor de thermohoezen minder onderhevig zijn aan bepaalde reinigingsprocessen. Een voordeel van een thermohoes aan de binnenzijde van de krat is dan weer dat de geconditioneerde producten in de thermohoes kunnen vervat blijven als de thermohoes uit de krat wordt gehaald.

Krautz Temax isolierte faltbox klapbox

Krautz Temax geïsoleerde thermische krat vouwkrat plooibox plooikrat

Productie op maat volgens isolatiekwaliteit, gebruik en toepassing
De thermohoezen of isolatiehoezen voor vouwkratten, vouwboxen, kratten en klapboxen worden op maat geproduceerd volgens de afmetingen van de krat, de vereiste isolatiekwaliteit, kleuren en zo meer. Tevens kan de sluiting op maat geproduceerd worden volgens de gewenste toepassing, uitvoering of het gebruik. Dit maakt het mogelijk om per specifieke toepassing of implementering in de logistieke processen de ideale thermohoes te ontwikkelen. Heeft u bepaalde wensen of eisen voor uw ideale thermohoes, laat het gerust even weten. Onze engineering denkt graag met u mee.

Hoge isolatiekwaliteit op maat voor vers - koel – diepvries
Krautz hanteert een productie op maat wat betekent dat de isolatiewaarde van de iso krathoes vrij te bepalen is. Hierdoor kunnen hoogwaardige isolatiematerialen geintegreerd worden om een lang temperatuursbehoud te garanderen. Indien extra temperatuurbehoud vereist is dan kunnen extra thermische energie-generatoren zoals koelelementen, droogijs of PCM's (Phase Change Materialen) toegevoegd worden.

Krautz Temax insulated thermal crate box folding box frozen fresh food

Krautz Temax caise pliabe isotherme thermique isolant produits frais congéles surgéles

Krautz Temax geïsoleerde thermische krat vouwkrat klapkrat inkoopkrat

Krautz Temax isolierte Klappbox Faltbox Frischwaren Kühlwaren

Krautz Temax housse isotherme caise protection température

Krautz Temax isolierte Klapboxen Faltboxen Temperaturschutz Thermoshutzhaube

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality