COOLSHOPPER geïsoleerde inkooptas voor kratten en bakken

U bent hier: NederlandsProducten > Coolshopper inkooptas

Krautz Temax coolshopper shopping bag - isolierte Einkaufstasche - geïsoleerde inkooptas - sac isotherme

Geïsoleerde kratten - vouwkratten
Geïsoleerde kratten
Geïsoleerde kratten met koeling
Coolshopper

Coolshopper geïsoleerde herbruikbare koeltas inkooptas voor vouwkratten
De Coolshopper is een geïsoleerde verpakking die in de alom gekende vouwkrat of klapkrat van supermarkten wordt geplaatst om tijdens de inkopen of onderweg naar huis de koelproducten of diepvriesproducten te beschermen. De "Coolshopper" is bestemd voor de consument. Wij dienen u vast en zeker niet te vertellen dat de dag van heden "kwaliteit" van gekoelde en diepgevroren goederen erg gevoelig ligt bij de consument. Supermarkten en producenten van dit soort goederen ondernemen dan ook al het mogelijke om de vereiste kwaliteit te bieden. Ondanks zeer strenge normen is er nog één schakel in de koudeketen die ondanks alle inspanningen onbeschermd blijft. Namelijk de af te leggen weg tussen de supermarkt en de woning van de consument. Hiervoor ontwikkelde Krautz de "Coolshopper".

Voordeel van de coolshopper. Supermarkt - consument koudeketen of koelketen
Het grote voordeel van de "Coolshopper" of flexibele koelbox is dat de consument hem steeds bij de hand heeft wanneer nodig. Waar een isolerende draagtas vaak thuis vergeten wordt, wordt een vouwkrat, nu voorzien van de coolshopper, zelden over het hoofd gezien en zodoende steeds weer in de auto geplaatst. Deze denkpiste beïnvloedt het koopgedrag van de consument. Na een x aantal isolerende draagtassen aangekocht te hebben wordt men deze herhaaldelijke investering beu. "Ik heb er thuis al liggen" denkt men, dus koopt men geen tweede of derde. Dit verklaart ook de reden waarom de verkoop van isolerende draagtassen steeds meer stagneert. De coolshopper daarentegen vormt in combinatie met de vouwkrat, die zelden thuis vergeten wordt, de denkpiste "eenmaal aankopen en ten allen tijden bij de hand" en stimuleert de consument dit unieke product te kopen.

Krautz Temax Coolshopper insulated crate shopping bag supermarket

Krautz Temax Isolierte Einkaufstasche Klapbox Faltbox

Krautz Temax caise isotherme isolée thermique

Krautz Temax geïsoleerde inkooptas voor kratten en bakken

Krautz Temax coolshopper

Krautz Temax Coolshopper

Hoge isolatiekwaliteit op maat voor vers - koel – diepvries
Krautz hanteert een productie op maat wat betekent dat de isolatiewaarde van de iso krathoes vrij te bepalen is. Hierdoor kunnen hoogwaardige isolatiematerialen geintegreerd worden om een lang temperatuursbehoud te garanderen. Indien extra temperatuurbehoud vereist is dan kunnen extra thermische energie-generatoren zoals koelelementen, droogijs of PCM's (Phase Change Materialen) toegevoegd worden.

Krautz Temax mini-coolshopper isolierte Einkaufstasche Klappbox Faltbox

Mini Coolshopper = twee temperaturen
De mini-coolshopper is net als de coolshopper een geïsoleerde inkooptas of koeltas die makkelijk in een vouwkrat of klapbox kan geplaatst worden. Uniek aan de mini-coolshopper is dat ze slechts een deel van de volledige vouwkrat inneemt waardoor eigenlijk verschillende productgroepen met verschillende temperatuur in één krat kunnen geladen worden. Zo kan men bijvoorbeeld gekoelde of diepvries producten in de mini-coolshopper plaatsen tesamen met ongekoelde producten.

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality