Supermarkt thermohoes – temperatuurbescherming tijdens uitsorteren

U bent hier: NederlandsProducten > Supermarkt thermohoezen

Thermohoezen - temperatuurbescherming tijdens het vullen van de rekken in de supermarkt
In de distributie ofwel de koudeketen of koelketen van temperatuurgevoelige levensmiddelen zoals groenten en fruit, vis en vlees, bananen en exoten, zuivelproducten, diepvriesproducten en zo meer proberen de supermarkten en retailers al hun krachten te exploreren om de producttemperatuur doorheen de koelketen te waarborgen om de productkwalitet te garanderen. Een probleem waar thans nog uitbundige temperatuurschommelingen kunnen optreden is in de lokale winkels van de supermarkt. In de winkels worden de geconditioneerde goederen aangeleverd op pallets of rolcontainers waarna de producten in de desbetreffende rekken en schabben uitgesorteerd worden. Hier netstelt nu net dit temperatuurprobleem. Tijdens dit uitsorteren staan de goederen volledig blootgesteld aan de omgevingstemperaturen van de winkel welke veelal ca (+20°C) is. Als men zich hierbij realiseert dat de uitsortering ca dertig minuten duurt, dan weet men dat gedurende die tijd in die temperaturen, diepgevroren producten of gekoelde producten een kwaliteitsimpact hebben opgelopen. Dit kan thans vermeden worden door de supermarkt-thermohoes. Deze thermohoes is speciaal ontwikkeld om tijdens het uitsorteren, het vullen van de winkelrekken, een temperatuurbescherming te bieden.

De marketing en verkoop waarde
Het gebruik van de thermohoes in de lokale winkels van de supermarkt biedt tevens grote voordelen op het vlak van marketing en verkoop. Zoals we allen weten is de hedendaagse consument zéér kritisch in zijn of haar kwaliteitsbesef ten aanzien van geconditioneerde producten zoals vers of gekoeld of diepvries. De nieuwe consument heeft het besef dat indien geconditioneerde producten niet thermisch beschermd zijn of in een foutieve temperatuuromgeving opgesteld staan, er kawaliteitsafwijkingen zullen optreden. Als de consument in de lokale winkel om de hoek bijgevolg ziet dat het uitsorteren van geconditioneerde goederen in de winkelrekken gewoonweg open en bloot gebeurd, dan zal de consument zich gegarandeerd vragen stellen. Hier biedt de geïsoleerde thermische hoes opportuniteiten. Alleen al het gebruik van de hoes, waardoor de consument ziet dat de geconditioneerde goederen thermisch beschermd zijn tijdens het uitsorteren, verhoogt het kwaliteitsbesef. Als hierbij nog eens een leuk logo en een mooie slagzin gecombineerd zijn op de thermohoes, dan biedt dit een directe reclame op de inkooplocatie van de consument. Zeker eens het overwegen waard. Toch?

Krautz Temax Thermohaube isolierhaube im Supermarkt Warenschutz Frische Kühlwaren Tiefkühl

Thermohoezen voor rolcontainers
Zoals reeds aangegeven is het doel van de thermohoes een thermische bescherming te bieden aan geconditioneerde goederen in de locale winkels van de supermarkt tijdens het uitsorteren van de goederen in de winkelrekken. De goederen worden met geconditioneerde vrachtwagens aangeleverd op pallets of rolcontainers in de desbetreffende winkel. Direct na het uitladen kan de thermohoes reeds gebruikt worden waardoor snel een temperatuurbescherming kan geboden worden. Vervolgens worden de goederen, thermisch beschermd door de thermohoes, in de winkel gereden naar de desbetreffende winkelrekken of display. De hoes voor rolcontainers is uitgerust met twee deuren zodat langs twee zijden kan uitgesorteerd worden. Tevens zijn de deuren voorzien van industriële ritsen die van boven naar onder openen en sluiten. Dit biedt het voordeel dat tijdens het uitsorteren de deur wordt geopend volgens de laadhoogte van de goederen.

Thermohoezen voor pallets
Net als bij de rolcontainerhoezen kan de thermohoes voor pallets ook direct na levering van de geconditioneerde goederen in de winkel aangeracht worden zodat al snel een temperatuurbescherming wordt gegenereerd. De thermohoes voor pallets is eenvoudig in gebruik en heeft een licht gewicht waardoor het gebruik vereenvoudigd wordt. De hoes is samengevouwen als een vlakke plaat en laat zich makkelijk omheen een pallet uitvouwen.

Krautz Temax thermal cover for supermarket temperature protection fresh chilled frozen

Krautz Temax Thermohaube Isolierhaube Supermarkt temperaturschutz Frische Kühlprodukte Mopro Frostwaren

Krautz Temax thermohoes isolatiehoesz koelhoes supermarkt vers koel diepvries temperatuurbescherming pallets rolcontainers

Isolatiekwaliteiten

Temax-4000 Temax-2000 Temax-1000 Temax-500 insulation quality