ENGINEERING

U bent hier: Nederlands > Engineering

Onafhankelijk van het Temax productportfolio biedt de firma Krautz-Temax tevens een breed gamma aan dienstverleningen op het vlak van thermische engineering. Met deze dienstverleningen trachten we onze klanten een helpende hand toe te reiken als een "added value" in hun zoektocht, implementering en controle van hun ideale koudeketen - koelketen operaties en techniek. Onderstaande dienstverleningen worden op korte termijn nog uitgebreid. Onze specialisten op hun terrein staan u graag ter beschikking.

UNIEK - Wij pre-engineeren de temperatuur-risico's in uw koudeketen

Wij maken een temperatuur-voorspelling-berekening C.C.R.M. "Cold Chain Risk Management" van het temperatuurverloop in uw koudeketen vooraleer dat u effectief uw goederen transporteert. Voordeel: pre-transport RISICO detectie + S.O.P's optimalisatie op de H.C.C.P. locaties in de keten.

Koelketen
Risico engineering

Temax CCRM Cold chain risk Management engineering temperature flow forecast

Warmteoverdracht
engineering

Temax heat camera transfer engineering

Koelketen
Automatisatie

Temax cold chain automation, barcode RFID automatisatie automatisierung

Woningisolatie
engineering

Temax building insulation engineering

Voor grote distributiebedrijven zoals supermarkten bijvoorbeeld analyseren wij tevens de gehele distributie van de temperatuurgevoelige goederen om na te gaan hoe en waar de meest optimale R.O.I. (Return On Investment) kan gerealiseerd worden. Hierbij kunnen verschillende goederenstromen (exoten - vers - diepvries - KW) individueel geanalyseerd en bestudeerd worden waarbij tevens de handling en implementering van de oplossing in het bestaande logistieke proces onder de loep wordt gelegd. Deze gehele studie wordt vervolgens in een uitgebreid implementatieplan aangereikt waarna het al-dan-niet naar de praktijk wordt omgezet. Reeds meerdere supermarkten in Europa hebben gebruik gemaakt van deze optimalisatiestudie en de resultaten met succes naar de praktijk omgezet.

Krautz TEMAX logistics center Logistikzentrale Distributriecentrum
Bovenaanzicht distributiecentrum met meerdere koelcellen

Meer engineering bij volgende update.