Temax boek – Cold chain implementation plan

U bent hier: Nederlandskoudeketen > Boek cold chain implementation plan

Krautz Temax book boek Buch Livre Cold chain implementation plan

Temax gepubliceerde boek "Cold chain implementation plan"

Dit uniek boek over koelketen en koudeketen werd geschreven door Krautz-Temax specialisten en gepubliceerd in Nederland. Het boek biedt 295 pagina's over warmtetransmissie en koudeketen logistiek. Het is geschreven in de engelse taal en op aanvraag beschikbaar.

Koudeketen in luchtvracht - zeevracht - wegtransport

Cold chain, ook gekend als koudeketen of koelketen. Het is de logistieke keten van producent tot consument van temperatuurgevoelige producten. Het is een keten waar het doel erin bestaat de temperatuur van de producten te waarborgen opdat de keten gesloten is. De vraag hierbij is thans hoe de koudeketen of cold chain gesloten kan worden. Deze vraag wordt beantwoord in dit boek.
Dit boek overstelpt u niet met complexe formules uit de thermofysica of allerhande richtlijnen in validatie processen, maar biedt attentiepunten en oplossingen om de temperatuur van producten te bewaren. Dit met zowel actieve koeling als passieve koeltechnieken in zowel wegtransport, luchtvracht als zeevracht. Het bork toont hoe temperatuur reageert op wijzigingen, waar mogelijke HCCP’s “Hazardous Critical Control Points’ kunnen opduiken in de keten, warmteresistentie technieken en hoe een cold chain ofwel koudeketen kan bestuurd worden. Na het lezen van dit boek zal u instaat zijn uw optimale koudeketen te creëren. Een gesloten keten.

Krautz Temax book cold chain implementation plan

Krautz Temax buch boek livre cold chain implementation plan

Published ISBN - 9789048429851
Geïllustreerd met 165 tekeningen en temperatuurgrafieken
Studie boek - Engelse taal - 295 pagina's
Meer informatie? Zend ons even een mailtje

Krautz Temax transport temperature sensitive products

Krautz Temax temperature graphic road transport